GDPR
COMPLIANT
dantegroup.ro
Înapoi la pagina de pornire
02 balustrade inox 02 Garduri 04 balustrade fier forjat
balustrade din inox

DANTE GROUP
BALUSTRADE ○ PORTI ○ GARDURI○ COPERTINE

Dante Construct Group este o firma infiintata in 2003 cu capital integral privat.
Sediul, atat administrativ cat si cel social al firmei Dante Construct Group, se afla in Bucuresti, sector 6, str. Costisa, nr 12B, situat in Prelungirea Ghencea.
Dante Construct Group executa
- balustrade din inox simple si complexe;
- balustrade din inox combinate cu lemn sau fier;
- maini curente din inox;
- copertine din inox si copertine din fier forjat.
- scari metalice inox si scari metalice fier;
- scari cu forme elicoidale si balustrade cu forme elicoidale;
- balustrade din fier si balustrade din fier forjat;
- garduri, porti, confectii inox si confectii fier.
BALUSTRADE
balustrade din inox

Dante Construct Group va ofera balustrade din inox, balustrade din fier forjat sau teava rectanculara, balustrade din sticla - de interior si exterior.

Balustradele sunt confectionate in functie de cerintele clientilor, tinandu-se cont de arhitectura constructiei (locuinta, sediu birouri, hotel, etc)


Vezi detalii


balustrade din inox


COPERTINE
balustrade din inox

Copertinele se pot adapta usor diferitelor stiluri arhitecturale, pot fi concepute cu diferite forme si finisaje. Structura de rezistenta este confectionata din material extrem de solid si rezistent.

Vezi detalii


balustrade din inox


PORTI
balustrade din inox

Dante Construct Group realizeaza porti batante, glisante pe sina si cu actionare electrica automata, modelul putand fi adaptat fiecarei situatii sau cerinte.

Vezi detalii


balustrade din inox


GARDURI
balustrade din inox

Dante Construct Group realizeaza diverse modele de garduri din fier forjat, care au o durata de viata foarte mare si o rezistenta sporita la conditiile atmosferice.

Vezi detalii


balustrade din inox


Lucrarile executate au la baza o buna documentare, materialele de baza sunt importate iar prelucrarea si fasonarea elementelor facundu-se in Romania.
In prezent firma Dante Construct Group are o baza materiala care ii pemite sa execute lucrari din profilul de activitate la cele mai inalte cerinte, atat calitative cat si cantitative.

Firma Dante Construct Group isi desfasoara activitatea dupa propriul Manual de Asigurare al Calitati in conformitate cu ISO 9001. Beneficiarii nostri sunt atat mari institutii, cat si mici intreprinzatori sau persoane fizice care si-au dorit ceva deosebit si de o calitate neindoielnica in investitiile lor.